Mám priateľa...

Mám priateľa...

Anotace: Ach jaj...

Mám priateľa,ktorý je úplne v pohode
nevie si nič predstaviť
a preto ho nič nezožiera

stále je tam,kde bol v osemnástich
ani raz sa nerozviedol

vedie auto tak,že nemusí ísť do servisu
má rytmus a oči jedíné tohto tipu
na východ od nultej rovnobežky

má spústu záľub
jeho krok je priamy
ženy,čo sú na dostrel,slintajú

keď raz príde koniec
objíme sa z Luciferom
a vkročí do Nebeskej Brány

a tam za barovým pultom
si nechá naliať svoj obľúbený drink

pri jeho neskutočnosti
však
jeho žena je s niekým iným.
Autor džemo, 26.11.2009
Přečteno 288x
Tipy 14
Poslední tipující: Markéta Hl., hašlerka, CORONATION, Psavec, labuť, enigman, Sweet KiWi, Romana Šamanka Ladyloba, kouzelníček
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kolik z nás si myslí, že je „někdo jiný“ a zatím si to fakt nedokáže představit…:o)))

26.11.2009 08:43:00 | kouzelníček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí