Dostaveníčko s nocí

Dostaveníčko s nocí

Anotace: ...někdy to tak přijde samo...

Tiše jsem se dnes opila
kapkama spadlýma z ledových hvězd.
Prázdná sklenka se s cinkotem rozbila
a vrátila mě zpátky ze snových cest...
zpátky sem na zem,
zpátky sem k vám,
k bezesným nocím a k myšlenkám.
Na mléčnou dráhu se nevrátím,
snem se žít nedá
a ani opilstvím,
kterému tiše přihlížel měsíc.
A tak se sem vracím,
s pokorou,prosíc,
měj mě zas rád
a dej mi pít
průzračnou vodu z Tvých dlaní...
ať zase nemusím prosit hvězdy
o doušek opojení
Autor Čarodějka911, 26.11.2009
Přečteno 281x
Tipy 12
Poslední tipující: Quigleika, susana načeva, bromak, hašlerka, mademoiselle secret, vodnař, labuť, enigman
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hezoučké,ST

08.01.2010 23:12:00 | susana načeva

pěkné ST.

26.11.2009 12:20:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí