Neplakal

Neplakal

Anotace: Baladická báseň s autobiografickými prvky...

Méďovi upadla ručička
Neplakal

Zapíchli mu jehlu do bříška
Neplakal

Medvídek spadl do bláta
Neplakal

V blátě ho přejel náklaďák
Neplakal

Méďovi utrhli oči
Neplakal

Ukradli mu duši
Zranili jeho city
Neplakal

Už ani nemohl, neměl oči
Přesto někde uvnitř plyše
Tichý pláč byl slyšet
Ale Méďa neplakal…
Autor Uršula Helmutová, 26.11.2009
Přečteno 230x
Tipy 4
Poslední tipující: Boudicca, WAYWARD, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí