Od toho jsou vánoce

Od toho jsou vánoce

Pouliční hvězdy svítí v každý čas,
jsou vánoce,
radostně rozsvěcují světla v nás.
V každé malé uličce, září lampy,
poslové co svítí do tmy.

Nikdo nesmí zůstat sám.

Ta zlatá světla jsou poslové lásky.
I když je dávno den,
ta zlatá světla nosíme v sobě,
abychom se sobě neztratili,
byli si nablízku v každé době.

Šířili lásku černou tmou.
Cítili naléhavost chvíle,
lásku dávali potřebnou.

Z propasti času se vymanili,
nechali se unášet čistou energií lásky.

Jsou vánoce, tak sviťme jako lampy,
buďme poslové života, naděje a přátelství.

Každá slza, která uvolní napětí,
ať je slzou uzdravující, rozpustí špatné emoce.
Ať přinese radost a lásku, od toho jsou vánoce.
Autor devcatko z jetele, 26.11.2009
Přečteno 815x
Tipy 8
Poslední tipující: jerabina, strawbery, Paulín, Bíša, hašlerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí