Tajemná minulost

Tajemná minulost

Anotace: potřebovala jsem se vypsat...a přesto mě ta věc bude doprovázet celým mým životem...moje jizvy nezmizí

Lidičky, řekněte, Proč jsem tak tajemná?
Z venčí vypadám silná a vyrovnaná,
ale uvnitř jsem to stále já!
Já ta duše tmavá!

Je to díky jeho ostrým ranám,
které nic nezahojí.
Jizvy sami nezmizí.
Srdce přece netrápí, to co oči nevidí!

Tolikrát jsem se snažila
začít vše od znova.
Zapomenout na minulost,
vyprosit milost u Boha!

Aby zahnal mé slabé chvíle,
kdy nevyznám se v sobě.
Jediný cit co mě drží,
je veškerá láska k tobě!

I přes všechny mé nezdary
vyrovnat se s minulostí.
Jen kvůli jednomu citu,
chci překonat moje stavy i bolesti!

Klidně budu trpět
jako zubožené tažné zvíře,
přesto nikdy nepodlehnu!
Zachrání mě tvoje paže
a věrnost k židovské víře!
Autor Bereniké, 26.11.2009
Přečteno 281x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pociťová, líbí...*:)

01.11.2010 12:52:00 | PIPSQUEAK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí