PODEPSÁNO

PODEPSÁNO

Anotace: JEDEN DOKUMENT MA SPOJIT EVROPU A NÁŠ HLAVNÍ ČINITEL OZBROJENÝCH SIL VELITEL STAL SE LOUTKOU JAKO MY

PODEPSÁNO!!!
UŽ leží na stole!!
Pod ní podepsán..
VÁCLAV KLAUS.
Evropa jásá
nastal zlatý čas!!
Suverenitu ČESKA!!
VEM DAS.
Stále stejný,
dělá náš stát chyby!!
EU chce zatočit s
jadernými hřiby!!
Aspoň jedna!!
dobrá zpráva .
Lisabon je silná káva!!
Myslel jsem že
EU má jak rytíři
kulatý stůl!!
A ona to není pravda!!
Já jim naletěl!!
Já vůl.
Nejsem sám !§
jsme celé stádo!!
kolik občanů ČESKA!!
Má svou VLAST rádo!!!
Autor pepa čech, 26.11.2009
Přečteno 233x
Tipy 1
Poslední tipující: sveřep
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

politika není poezie :)

26.11.2009 23:12:00 | sveřep

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí