ŽIVOT PLYNE !!

ŽIVOT PLYNE !!

Anotace: ŽIVOT NÁM PLYNE UTÍKA A MÁME MOŽNOST NĚCO DOKÁZAT AT PRO VLAST ČI BLÍZKE KAMARÁDY TAK PROČ NEJSME NA TOM LÉPE TO JE PROTO ZE NAŠE SRDCE NEBIJOU SPOLEČNĚ

ŽIVOT PLYNE!!
ŽIVOT plyne jako voda!!
ŽE se k sobě lidé
nechovají lépe!!
TO je ŠKODA!!
Za penězi!!
žene se většina!!
Někomu stačí,
že den končí!!
A zase začne!
Raním svitem.
NÉ!! každý se může
pyšnit novým bytem!!
Někdo rád načne lahváč,
nebo dá si raní kávu.
A v novinách čte!!
Jak občan dělá
dojnou krávu!!
A život plyne dál!!
Každý cítí se jak KRÁL.
ŽE mu všechno patří!!
TO je pouto?!!
ČEŠTÍ BRATŘI.
OZÝVÁ se na co POUTO!!
Já chci nový auto!!
VŠEM zamotaly hlavu
ČTYŘI KOLA!!
CO na tom!!
že občan ze sebe!!
dělá VOLA.
KTERÝ platí tento systém!!
Nejspíš mu stačí až
potká se s KRISTEM!!
NO nic!!
Ještě že máme ve vládě
spoustu chytrých hlav!!
TAK se LIDE ČESKÝ DOBŘE BAV!!!!!!
Autor pepa čech, 26.11.2009
Přečteno 266x
Tipy 1
Poslední tipující: Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí