Sen

Sen

Anotace: sen je skutečností a skutečnost snem

Zdál se mi divný sen
snad to byla i předzvěst budoucnosti
a když přišel nový den
spatřila jsem v něm kus pravdivosti

a kdyby se náhodou vyplnil
tak tedy
SBOHEM
všem!

SEN ZŮSTANE JENOM SNEM!!!

nevím
nezdá se mi tvá rada
snad to blížící se zrada

však tento rok
až padne prvně sníh
bude to konec
v rozpacích

protože čas byl se rozloučit
však proč?
prožít jinak poslední svůj den?
vždyť každý den
má stejnou cenu
jenž si určujem'

probudím se
byl to jen další divný sen
je škola
další normální den
Autor elfik0024, 26.11.2009
Přečteno 243x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí