Komety

Komety

Anotace: -

Komety vzduchem si letí
sviští si to směle oblohou
mně by zajímalo, jestli doletí
a jestli třeba někomu pomohou

Zda někomu štěstí přinesou
či dalšímu usměv nalodí
zda bohatství naskytne se
či přidají štěstí tomu kdo závodí

Šťastní ti, kdo je viděli
s úsmevěm cestou života jdou dál
Již neříkají : „Sbohem anděli“
Již věří v nebeský bál
Autor Teny, 27.11.2009
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: Boudicca, Sweet KiWi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí