Spomienka na moment smrti

Spomienka na moment smrti

Nič len tma,
súmrak večnej temnoty.
Nič než tma,
je jadrom všetkej prázdnoty.

Tlkot srdca,
znie len v ozvenách,
vzdialujúcich spomienky života,
premeneného v prach...

Sladký je pocit,
v ktorom zaniká strach...
Až nadnáša túžbu
dotknúť sa zániku...
Len jedno slovo,
stráži hlas na perách...
To tajomstvo,
čo nesie nás k úniku...
Autor Raziel PsyDearth Characith, 27.11.2009
Přečteno 327x
Tipy 16
Poslední tipující: Elissbeth, Kristine Clary-Aldringen, Psavec, Bíša, harmony, hašlerka, tvoje líčko. ale můj ďolíček, Hazentla, labuť, danav, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak tento text je priam dokonaly... velmi sa mi to paci

19.12.2009 17:26:00 | Elissbeth

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí