Podaří se?

Podaří se?

Anotace: Celkem vánoční. Nemůžu prozradit o čem to je, to by pak nemělo to kouzlo;)

Červené jablko v dlani se mi skrývá,
jen stopka mu vyčuhuje,
do ukazováčku se mi zarývá,
možná šrám na něj namaluje.

Rozevírám svoji dlaň,
už to bolelo velice,
jakoby mne škrábla saň,
nebo píchala jehlice.

A co teď s tím jablkem?
Škoda ho jen tak sníst.
Rozříznout ho?
Vždyť se to může nepovíst.

Bojím se.
Co když se to nepodaří?
Ale, zvládly to už tisíce,
tak proč ten strach na tváři?

Protože
se mi to nepovedlo.

Ta hvězda tam nebyla.
Autor Jiná, 27.11.2009
Přečteno 431x
Tipy 3
Poslední tipující: lllhanus, stravla
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevadí,zkus to znovu

28.11.2009 17:54:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí