Utrpení mladého Werthera

Utrpení mladého Werthera

Anotace: Promiň, Wolfgangu.

koupel není očista, není to ani potěšení
ani povinnost to není
za nic z toho, co se při ní děje, nezodpovídám
tak jako se s obrazem své touhy nevídám
častěji než na obědě nesnídám s ní se svou tam
tou se zdá že vykvetla a přesto je stále stejná
je to totiž ta, která byla už při zahájení
svírala svěračem výkal pak
stromy šuměly dumnou matnou barvou
a podzim v mnoha světlech okouzloval citlivé duše
adorující dobrodružství, romantiku pod nebem hvězdným
vidící v tom cosi více nežli příležitost k sexu
to se však pomýlily samy sebou,
neznajíce ještě svou vlastní budoucnost
před níž nyní já jsem postaven
já, který byl jsem jimi
já, jenž prdím dosti značně
ačkoliv je to stále ještě dost symbolické
ale řekněme alespoň tedy, že jsem se snažil
dospět k tomu cíli, a jestliže se mi to nepodařilo
bylo to zčásti také proto, že jsem neznal všechny informace
které mohou přispět k prolomení zábran aby mohlo dojít
k vyváznutí z této zapeklité situace což je vlastně opravdu třeba
anebo alespoň se utopit to je vlastně nevyhnutelné nevyhneme-li se
Autor ludmil, 27.11.2009
Přečteno 270x
Tipy 8
Poslední tipující: PavelM, hašlerka, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí