Jen být vedle tebe..

Jen být vedle tebe..

Když se slunce probouzí
chci aby vstávalo
zpod tvého polštáře
hned vedle mých vlasů
polechtalo tě do tváře
Kéž by se to událo

Když noviny mě popouzí
nebo rozčilují zprávy
kde je ti konec
můj milý sne
můj pravý

Při slunce západu
chci svoje dlaně v tvých
pak měsíc nevidět
přes tvoje tělo
mít hvězdnou náladu
líbat tvůj smích

Tolik by toho chtělo
k vylepšení mě
a k tvojí osobě
nemluvě o společné tmě
ruku v ruce snění

Tak měla bych říct ti už osobně
že nad tebe podle mě vážně není
Autor Lioness, 27.11.2009
Přečteno 381x
Tipy 7
Poslední tipující: al-pacino, enigman, Bíša, Mbonita, sveřep, Zefi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí