Chvilka štěstí

Chvilka štěstí

Anotace: jednou za čas přijde k nám

Čekání naděje
na další příště
kluci co přeběhli
i s míčem hřiště.

Nastane ještě
ta krásná vteřina
z oblak se vyvalí
snížková peřina.

Zafouká meluzína
továrního komína
byl bílý sníh
jen dříve se vzpomíná.

Prožil jsi štěstí, krásno
v jediné vteřině
a bylo ticho a dotek prstů
v teploučké peřině.

A netoužíš více
jen kousek zpátky
nenajdeš vína
zapadlé zátky.

Slza štěstí dává oku
poslední loučení
uvnitř nitra samého
podivné mučení.
Autor Čoki, 28.11.2009
Přečteno 264x
Tipy 13
Poslední tipující: labuť, Lorraine, Psavec, hašlerka, Mbonita, Doradan, malá slečna, Quigleika, Květka Š., Nút
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty slzy štěstí
vyplakat do vína
za chvíli tu bude
zas šťastná vteřina.
"ST"

28.11.2009 10:14:00 | Květka Š.

Tady máš kapešník šo tady nechal krokodýl...a ten měl krokodýlí slzy a přece se pořád smál...eéééé ještě pořád směje bo coooo uááááááááááááááááááááááá.....mlask..

Ne ne ,je peřinkově nádherná nadýchaná...

28.11.2009 09:14:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí