Síla hudby

Síla hudby

Anotace: naplnit***

Obřadně nazouvám si kozačky,
bělostně černé,
stříbřitě sivé,
zlatý vlas splétám do copánků,
roztáhnu křídla, letííím.

Jako holubice
vznáším se nad lidskými hlasy,
jsem součást spirály emocí,
proudí mnou síla energií,
těch pozitivních čirých,
co průzračné jsou
jako voda pramene studánky.

Dnes zaplním vás krásou,
co vytlačí vše špatné z vás,
rozseju krůpěje orosených polibků
do vašich tváří,
oči Sluncem zaliju,
teplými paprsky pošimrám za oušky,
červené světlo se rozhostí
po celé těle
a rozpumpuje vás
na dlouho dopředu.

A nejenom já,

všichni beránci orchestru,
každý na svém místě provzdušní vaši dušičku
a dá vám kus své energie....

nástroje drahé,
ručičky zlaté.

Tak příjmený poslech moji milí.

Vaše Ovečka
Autor jerabina, 28.11.2009
Přečteno 236x
Tipy 13
Poslední tipující: Isquieasuus, blue, enigman, devcatko z jetele, Churry
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak nějak se cítím když napíšu dobrou báseň ! :)

10.12.2009 02:59:00 | blue

ducba...

30.11.2009 07:14:00 | enigman

Super Ovečkooooooo!!!

28.11.2009 22:43:00 | devcatko z jetele

Ty jedna zdrobnělinko... Hudba je úžasná věc - od klasiky po tvrdej rock. Zvu tě, přijď na pokec... "o)

28.11.2009 18:10:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí