Život zavání mi smrtí

Život zavání mi smrtí

Anotace: Zamyšlení nad smyslem života...

Život zavání mi smrtí

Smrt zas smrdí životem

Srdce máčí lásku krví

A my jí taky promoknem



Co je smyslem týhle války

Když ji stejně prohrajem

Osud dává nám jen pálky

A sráží nás do kolen



Víra postaví nás vzhůru

Možná hlavou dospodu

Upečieme v kačke rúru

Pak podpálíme hospodu



Kde je vína bez elánu

Tam je život bez vody

Keď pobozkáš Marianu

Zbavíš ju tým slobody



Zlé skutky se vrací dvakrát

A ona ti to oplatí

Trny růže začnou plakat

Tohle je to prokletí



Chybí mi jen špetka citu

A kapička rozumu

Abych rozuměla světu

Než v něm sama utonu
Autor Uršula Helmutová, 29.11.2009
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechápu,proč ti to nikdo neokomentoval,je to dost dobrý dílo!!!! :-* Jistě určitě neznám věškerej smysl,ale líbí se mi to...

01.12.2009 16:09:00 | Grizzzelda

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí