Toužím..

Toužím..

Anotace: .. mít

Toužím mít kousíček ze Slunce
jestlipak dá mi jej, nevím
zašeptám svou prosbu lehounce
nablízku když se objevím

neříká nic, tuze září dál
chápu, já radši se sklidil
s nevyřízenou zanaříkal
abych touhu neošidil

odplul jsem zpátky do prostoru
nehorázně pořád mrznu
v nesnázích ztrácím sil oporu
krystaly slz z očí chrstnu..

najednou zář protuberance
klene se obloukem ke mně
- vem si to a nikdy nevrať se
toulavá můro ze Země!
Autor Petbab, 29.11.2009
Přečteno 306x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, carodejka, isisleo, enigman, Sýkorka07, Holis, labuť, Markéta Hl., Mbonita, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Slunce nás obdarovává denně,
každému dává kousek sebe

29.11.2009 17:44:00 | Kars

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí