Merci

Merci

Anotace: ..merci,za to ,že jsi....

Tvůj úsměv,stále nosím v srdci,
Hudba ráje, snová v hlavě divy,
Jen nikdy neztrácet naději
-že zase posvítíš mi.

Odhalit pravdu je tak snadné?
Opak zde zase skrytě vězí
Snad syntax rozpoznám teď hravě,
hlavně se ve tmě neztratit.

Proč bludička,není tvoje jméno?
Bez ostychu si s námi nevědomky hraje...
Jen pro tvůj úsměv se zas a znova zvednout,
po tvrdém pádu na zem.
Autor Shnecek, 29.11.2009
Přečteno 479x
Tipy 7
Poslední tipující: Modrý Anděl, Badya, Dilla, sarycek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když nestratíš naději tak nezabloudíš...ale láska může být bludný kořen..

10.12.2009 22:05:00 | Badya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí