IMPOSSIBLE

IMPOSSIBLE

Anotace: .....ač zdá se to býti nemožné...

Tak ráda se s tebou bavim,
Tak ráda si s tebou zpívám.
Tvý oči mi všechno poví,nesved by to líp skřivan.

Co láska je, odpoví snadně:
"Přes moře hleď zpříma v dáli,
do kopců neskláněj hlavu.
Čas všechno a vždycky spraví!"

Teď zdá se mi -měsíc už vyšel,
pouť v okovech je nyní snadná,
má mysl si klidě plyne
a v srdci-růže poupata

To láska mi v očích svítí
ruce se jemně chvějou
Zvony na poplach bijí-
.----láskou bezednou

Přiznávám,selhala jsem,
nejsem ta "silná dáma"
já zlomit nechala se
Okouzlil mě,to často se (ne)stává

Hledíš na mě s příběhem v očích,
ten dar však všem do vínku nedali
ptám se tě tedy znovu:"Kdo jsi?"
-"Jsem to já,A MILUJI.",,
Autor Shnecek, 29.11.2009
Přečteno 281x
Tipy 13
Poslední tipující: carodejka, susana načeva, Bean, Badya, harmony, sarycek, CORONATION, Petbab
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Shnecek...poznávej, miluj a měj dobré srdíčko...hodně štěstí.

10.01.2010 01:34:00 | carodejka

ach..ano milování...
chtíče a ty touhy..
srdce, zvyklé na rozdávání
a píseň lásky, kterou pěje
skřivan pouhý..
okamžik
a jiskra přeletěla..
zas na nějakou dobu žár
pro dvě duše
a dvě těla..

13.12.2009 07:14:00 | Bean

Jo,kdyby byl ten svět tak jednoduchej...:-)

30.11.2009 21:21:00 | Shnecek

Úžasný,co jen dodat mám,když ani nedutám..Miluj,miluj a miluj...

29.11.2009 23:05:00 | sarycek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí