Viny

Viny

Anotace: ...

Opět sváteční chvaty
na vráskách
stažené dráty
a všichni pro všechny
ve frontě na rozdání
bez potlesku
živýma rukama
se chytáme blesků

Nervózní budíky
vysypou časové ztráty
zpoždění mezi zpovědí a trestem
a zem na rukách omytá deštěm
padá na naše hlavy

Za ty co se nepostaví
za ty co se nenarodí
za to co jsme neřekli
a zapomněli
za to co jsme říkali
a nevěděli
Autor zef, 28.11.2005
Přečteno 246x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak zrovna dneska,ses mi do vkusu netrefil,ale je to pěkně a pravdivě napsané.

01.12.2005 15:00:00 | takova

Paráááááááda. Zrovna ses mi trefil do vkusu....je to skvělé. AhoY

28.11.2005 19:57:00 | Ahimsa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí