Výlet

Výlet

Anotace: Marná snaha dostat se někam daleko.

VÝLET

Rozhodla jsem se,
že půjdu na výlet,
sbalila jsem se,
nebudu už otálet.

Kam se vydat mám,
vždyť jsem přece sama,
moc přátel já nemívám,
už ať jsem za horama.

Po několika hodinách chůze ,
chtěla jsem si odpočinout,
unavemá jsem tuze,
nevím kam mám spočinout.

Rozhlédla jsem se kolem sebe,
všude jenom pustina,
vzývala jsem samo nebe,
ať skončí to tam,kde to začíná.
Autor Bomejka, 29.11.2009
Přečteno 243x
Tipy 2
Poslední tipující: Mbonita, CORONATION
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí