O rok starší

O rok starší

Anotace: jak jen ten život utíká

O rok opět starší,
vrásky prohloubil čas,
prach v nich zametl sluneční svit,
při polibcích na tváře sešlé.

Rok, mrknutí oka novorozeněte,
nekonečná doba v čekání,
když věnec náhrobní při dušičkách,
slzy z rukou k hrobu provází.

A tam v tom nápisu žijí věčně,
bez čekání na možnosti návratu,
čas utekl jim překvapivě lehce,
bez pláče jen s ústy od úsměvu.

O rok opět starší,
jen v saku, satén všude okolo,
skrz klimatizaci na mě táhne,
a smutek davu už bezbolestně nudí.

Poslední vzpomínku dávám v šanc,
kdy víko zapadlo a tma už nastala,
byl jsem v životě velký hráč,
a teď jen zadek mi začíná ohněm hřát…
Autor Láďa, 30.11.2009
Přečteno 289x
Tipy 16
Poslední tipující: Špáďa, harmony, Holis, Bíša, hašlerka, Psavec, Mbonita, Sweet KiWi, ziriant, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí