Nejsi sama

Nejsi sama

Anotace: ....jsem tu pro tebe,kdykoliv mě budeš potřebovat

Každý ráno, když vstaneš, koukneš do zrcadla a říkaš si, co dnes se mi zase stane.
Děsíš se předem každé minuty, co tě čeká, já posílám ti zprávu, už nebuď smutná.
Začíná přece nový den, vím, trápíš se, však zkus na trable nemyslet, alespoň na chvilinku je pusť z hlavy ven.
Uvidíš hned vše jasněji, ucítíš, že i zázraky se někdy dějí. Že na rteh se ti objeví šťastný smích, i když venku bude liják a na Vánoce nenapadne sníh. Že i film bez šťastného konce může být krásný, i když vyvolává smutek, ty nepustíš ven slzy.
Jsou věci,který tě bolí a mrzí, jsem tu však s tebou a to dobré a příjemné přijde už brzy.
Autor LuLuS, 30.11.2009
Přečteno 563x
Tipy 2
Poslední tipující: jaroslava anna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezké :-)

05.01.2010 20:36:00 | Lucucu

Krásně se čte.T.

30.11.2009 22:52:00 | jaroslava anna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí