Vzpomínky

Vzpomínky

Anotace: Proč musí vše jednou zkončit?

Když z nebe padá hvězda,
když z oka lyne se slza.
Když měsíc na oblohu nevkročí,
když srdce mé krváci.

Vzpomenu si na tebe,
na tvoje oči, vlasy, rty.
Na tvoje doteky, polibky.

Milovala sem tě,
miloval si mě.
Ale proč ten minulý čas?
proč není to tak zas a zas?

Proč musím žít ze vzpomínek?
Proč už nemůžu mít tě?
Autor BlackGirl, 30.11.2009
Přečteno 275x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí