Psát?

Psát?

Anotace: ano, či ne

O tobě chtěla jsem dnes psát,
vyznat ti lásku na papír
paprsek slunce na něj pad
bojím se, že mu psaním ublížím.

Vzpřímím k nebi hlavu svou,
což nevíš, že jsem navždy tvou?
Tak nač to ještě psát,
mám tě ráda, měj mě rád.

Pak ale otázka se vkrádá,
nejen já čtu slůvka o lásce ráda
život bez poezie by nebyl životem
a proto dneska píši všem.

Mám vás ráda.

Děkuji všem, co sem píší.
Autor takova, 01.11.2004
Přečteno 426x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuju...to moc potěší...;-)

30.01.2006 15:18:00 | Karlička

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí