Přístav pro smutnou duši

Přístav pro smutnou duši

Anotace: ...

Jsi silná přesto křehká žena,
nemoci nesrazí tě na kolena,
jsi přístavem pro smutnou duši,
tvá slova pravdu v čase tuší.
*
Pro lásku klidně trpíš tiše
a plníš místa v prázdném břiše
a místo nudy trocha chůze,
neuškodí srazům ani můze
*
Svou vlastní zem si ráda tvoříš
a přátelství si velmi ceníš,
v tvých očích vidím krásný sen,
žít v lásce každý běžný den.
*
Autor majdik 2, 30.11.2009
Přečteno 206x
Tipy 2
Poslední tipující: al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí