pif-paf

pif-paf

Anotace: pif-paf

mám dohromady
deset prstů
dvě oči
dvě ruce
dvě nohy

jedno srdce
/přesto, že často pochybuji/

jednu pusu a dvě uši
nevim kolik zubů
a spálenej jazyk

a abych nezapoměla
jeden nos

tak proč si furt připadám
jak použitej
pytlík od čaje?
jako oranžovo bílej nedopalek
jako snědená sušenka
či prochozená podrážka

...

jen ne jako člověk?
Autor Fried Green Tomatoes, 30.11.2009
Přečteno 271x
Tipy 5
Poslední tipující: stmivani.na.lepsi.casy, Holly-EnD, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí