Blíží se půlnoc

Blíží se půlnoc

Anotace: ..

Sbírka: Zhaslé noci

Blíží se půlnoc
a já si tu tiše
prosím o pomoc
možná jen o radu
co s těmi motýly v břiše?

Blíží se půlnoc
mezi všedními dny
potichu se kradu
mezi myšlenkami
abych nerušila sny
které mají pracující
a nebo školáci

Blíží se půlnoc
ještě nespí milující
se milenci v posteli
nevstávají za prací
a nebo jim nevadí probdít večer
když snít ještě nechtěli

Blíží se půlnoc
někdo možná právě brečel
někdo se smál
jiný si básníka hrál
a já se ptala
sama sebe
a možná tichých stěn

Blíží se půnoc
proč máš být u mě
jen když je tmavé nebe
proč jsi jen můj sen?
Autor Lioness, 01.12.2009
Přečteno 398x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, labuť, Matty09, Bíša, Holly-EnD, Psavec, Květka Š., harmony, al-pacino, hašlerka, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná půlnoční ST

01.12.2009 10:19:00 | harmony

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí