Satisfakce

Satisfakce

Čte co nemá.
Tajně volá.
Pak vrčí a řeči má.
Je žárlivý a upadá.

Jak věřit jeho "miluji tě" mám,
když za chvíli můj telefon v ruce má.
Apak už jen vyčítá :
z práce ho vyhodili kvůli mně,
sms s jiným nevhodné.

Jen já vím ,jak to bylo.
Jen já vím ,co by mu ulevilo.
Jenže to mu nechci dát !
Skončila doba, kdy bavilo mě prohrávat !
Autor kuskus pruhovaná, 01.12.2009
Přečteno 259x
Tipy 20
Poslední tipující: Woski, vodnař, NikitaNikaT., Agniezka, Kars, Holis, CORONATION, Psavec, hašlerka, enigman, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Není krize jako krize ale tahle se tváří ryze

03.12.2009 07:19:00 | Kars

Prohrávat už se nebude.

01.12.2009 14:06:00 | Psavec

tak na výhry...

01.12.2009 12:12:00 | enigman

je to život zamotanej,snad to brzy rozmotáte. Eli

01.12.2009 11:28:00 | NováEli

...obsahový ST

01.12.2009 08:39:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí