Hra života

Hra života

Anotace: původní myšlenka vznikla kvůli chuti na cígo :)) ale pak se to dostalo trochu někam jinam :)

Nebe chce být jak kouř
tančící okolo cigarety
Domy si hrajou na nedopalky
zasazené v popeníku věčnosti
/anebo nicoty?/
neskutečné náhrady

Lidé jdoucí po ulici
snaží se vypadat
nezávisle a svobodně
a přeci
nevzdají se své potřeby
a nesundají
masku přesvědčení
a popření

Tak proč ta hra?
Hrajeme si rádi
A přetvářka?
Nechceme být
tím kým jsme

Závislost či nezávislost?
Nezávislost
/hrajeme si rádi/

....
Autor Jointies, 01.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Fried Green Tomatoes, Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí