Pozdrav do psího nebe

Pozdrav do psího nebe

Anotace: ...je to těžší než jsem si myslela...a tak tě zdravím do psího nebe, abys věděl, že na tebe myslím:-)

tak divně uklizeno
a nikdo nezlobí
jako bys rozlil ticho
z hrníčku z mechoví

ozvěna vrací znova
každičký noční vzdech
dnes hvězdy už ti stelou
měkoučký pelíšek

a ty co nejvíc svítí
jsou jako oči tvé
co tichem noci září
klidné a upřímné
Autor Early Riser 1, 01.12.2009
Přečteno 448x
Tipy 8
Poslední tipující: pamp_elka, JR, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí