MYŠLENKOVÝ POCHOD ZNEPOKOJENÍM

MYŠLENKOVÝ POCHOD ZNEPOKOJENÍM

Anotace: ;-)-;-)-;-)

slepý holoubek
letící kámen
troška krve
dnes se podává
holubí pečínka
***
hlouček u rumu
oplzlé výkřiky
dva zlomené nosy
jeden výstřel
nešťastná společnost
***
vášnivý hřebec
krotitel zvířat
zvrácené hrdinství
prokletá rychlost
chudák klisnička
***
nemilovaný syn
vyvrhel rodiny
smyčka kolem krku
neřešitelné počínání
čas to spraví
***
zbloudilá světluška
o světýlko méně
není tě potřeba
nezbedné sestřičky
svítí do běla
***
vražedná zbraň
dotyčná osoba
jedna plus jedna
neznámý výsledek
rozřešení zločinu
***
pijáci alkoholu
stěhování domů
tchoři smradlaví
obléhají dopravu
vypráskat do posledního
***
dojemný film
chlapec umírá
kamárád pláče
pláčou diváci
dojemná chvilka
***
umíráček zvoní
jako zvonkohra
uhynul tyran
šup s ním
pod kotel
přitopíme
***
horká novinka
"Obnovovatel života"
podezřelé prášky
hromadné vybíjení národa
v ceně jsou lidské životy
***
svatba v mlze
uprostřed hor
skáču lásko
pa lásko
zamlžená vzpomínka
rozbité manželství
Autor Tomáš Přidal, 01.12.2009
Přečteno 222x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., rezina, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc se mi to líbí - jednotlivé části jsou takové samostatné mini, ale spolu to vytváří celek

a celek je víc než jeho části :-)

02.12.2009 10:00:00 | Romana Šamanka Ladyloba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí