Stavení u Liboce

Stavení u Liboce

Anotace: ...psáno z okamžitého nápadu pro přátele manžele...

Kdo tě přivedl do tohoto kraje?
Potok Liboc, když tály sněhové stráne?
Kdo tě zakořenil u Doupovských vrchů,
v kraji dávno zapomenutých duchů?

Našla jsi místo tvé trvalé lásky,
dlaně k vyhlazení první vrásky?
Našla jsi místo, kde sladce usínáš,
kde chvění křídel motýlů slýcháš ...
Autor Hančí, 01.11.2004
Přečteno 323x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí