Přestaň

Přestaň

Anotace: kdyby se tak dalo s tím vším přestat..

Přestaň v noci bdít
a hlavou práskat o zeď,
ve dne přestaň snít,
na realitu pořádně hleď!

Nebo aspoň přestaň řvát
a raděj oči otevři,
přestaň tady nečinně stát,
nebo vypadni a za sebou zavři.

Přestaň na ně mít zlost,
přestaň je hned odsuzovat,
přestaň se dívat na ten most,
tak ty se nesmíš chovat.

Přestaň chodit tak jak chodíš,
od ničeho k ničemu,
jen sobě tím moc škodíš,
jen sobě a nikomu jinému.

Přestaň už tohle všechno psát,
přestaň přehánět,
přestaň se života bát,
přestaň ten čas popohánět.
(Nezrychlíš ho.)
Autor Jiná, 01.12.2009
Přečteno 273x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí