Život

Život

Anotace: malé šedé myšky

Jsi malou myškou,
co se prohání po spíži,
běhá kolem těch úžasných dobrot,
netrápí se, nic jí netíží.

Tolik vůní, tolik chutí,
běháš si svobodně v prostoru,
kde pro člověka není k hnutí.

Jsi volná a nikdo ti v ničem nebrání,
žádné nejistoty,
trapná váhání.

Neděsí tě ta pastička v koutě,
ničeho se nebojíš,
pouštíš se do další vzrušující poutě,
jsi jen malá "hloupá" myš.

A stejně žiješ
víc než kdokoliv z nás
a nepotřebuješ k tomu zákony
a neděsí tě zrychlený čas.

Trošku ti závidím
a trochu také lituju,
ale jsem jen člověk
a budu se snažit být lepším,
to ti myško slibuju.
Autor Květa, 29.11.2005
Přečteno 256x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy bych taky htěla být takovou myskou,ptackem ,kockouu,psem..proste ne clovekem,pac jim můžem mi lidé zavidět jejich bezstarostnost..8-)

29.11.2005 10:53:00 | Natalie Kolářová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí