Nebe

Nebe

Anotace: Dík.

Sbírka: Lingvistovi

Nebe v jeho očích. Jinak nic.
Krystal slzy tvoří z nich,
co bledne světlem večernic.
Vím, že možno bylo-li by,
nářek ťal by stěny plic.

Je andělem zle zbodaným
s odřenýma rukama.
Co jizev pojal, nezměním,...
A krásy láskou vydat chtěl,
však křídla sdřena stromovím.

Hrubou dlaní rty moje
hladí, měkce zpytuje.
Ač perutí svých nemaje
a bolestně jest poraněn,
spásou mojí duše je.

Toť dík můj Tobě vysloven.
Autor Katyně, 01.12.2009
Přečteno 274x
Tipy 7
Poslední tipující: vodnař, Lady L, enigman, JR, Bíša, chroust17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

andělé jsou bytosti nesmělé

pohladí tě
když kanou ti slzy
pošimrají stéblem trávy
a mrknou na tě okem krávy

13.05.2010 01:09:00 | Lady L

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí