Mezi blankytnými třpytivými oblázky...

Mezi blankytnými třpytivými oblázky...

Anotace: Tedy o nás...

Sbírka: A tak nějak to bylo...

Ztrácím se.
Mezi blankytnými třpytivými oblázky někde na břehu řeky.

A cítím se příliš unavená,
než abych dokázala otevřít oči.

Vím,
že někdy přijde déšť.
A já půjdu tam,
kam mě bude vést.

Najednou je mezi námi posvátné ticho.
(Po všech těch hádkách…)
Nejhorší je,
že nevíme,
proč jsme se hádali…

Ležím.
Mezi blankytnými třpytivými oblázky někde hluboko v moři.
A ty mě očima mlčky prosíš,
abych něco řekla.
Ale já mám strach teď mluvit.
abych neporušila tu krásu ticha.

S poslední cigaretou,
si prohlížím křivky jejího těla.
A všechen ten sluneční svit,
jest skryt,
pod jejími ňadry.

Už skoro nikdy nejsem doma.
(A ty jen tiše žárlíš,
že líbí se mi zrovna ona…)
Autor Holly-EnD, 01.12.2009
Přečteno 305x
Tipy 5
Poslední tipující: enigman, ten v koutě, chroust17
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mezi...

02.12.2009 00:49:00 | enigman

Hlas srdce je někdy hodně silný, ať už je to metafora čehokoliv...

01.12.2009 19:06:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí