Chci spát

Chci spát

Anotace: ...opravdu;)

Chci spát
A na nic nemyslet…
Možná tak jenom na tvoji tvář
Zpocenou nočním milováním

Chci spát a cítit vůni lesa
Kterou voníš jenom ty

Chci spát a držet tvoje ruce
Co klouzaly po mém těle
Jako malé dítě hrající se
V dešti na klouzačkách

Chci spát a hřát tě svým dechem-
-nacházet cestičky na tvých zádech
Pro mé prsty
Jenž bloudí a touží
Dotýkat se-
Chci slyšet na hrudi tvoje srdce
A cítit šampon
Kterým umýváš si hlavu –
-kroutit se touhou
Jenž ve mně tepe-
Ve mně
V mých žilách
/ je horká a má sladkou příchuť/
Vře nedočkavě
Dusí mě
Pohlcuje…
/když ty se topíš v mém těle/

Chci spát a slyšet tvé blekotání
V mém pravém uchu
/ úžasných tvorů je mnoho
No ty jsi jenom jeden/

…chci spát...a víš, na nic nemyslet…
Možná tak trochu na tebe…

/chci spát
chci spát
chci spát /

…a ráno vidět právě tvojí tvář…
Autor adida, 01.12.2009
Přečteno 321x
Tipy 11
Poslední tipující: al-pacino, fialová, susana načeva, Franti, enigman, Chancer
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

to je,andrejko, moc a moc nádherná báseň - protože se nebojíš být upřímná, protože je to tak dobře napsaný, protože mne skoro pokaždý rozpláčeš a spousty jiných důvodů

10.12.2009 22:07:00 | Franti

Jo, já taky :-) Spát bych mohl pořád.

01.12.2009 20:51:00 | Chancer

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí