Probuď mě!

Probuď mě!

Anotace: ...

Tak už mě probuď, dýl to nevydržím!
Teď už mám vážně hrozný strch
Když suchou růži v mrtvé ruce držím
Když ležím sama na marách
Když po mě lezou hrozné krysy
A nedýchám a nemůžu se hnout
Už ani nevím, zda dýchala jsem kdysi
A popel ze mě odnese teď proud
Tak už mě probuď, dýl to neustojím
A řekni, lásko, byl to jenom sen
Já se teď doopravdy bojím
V srdci mám noc, i když je bílý den
A supi už se kolem řeky těší
Co když to všechno není jenom sen?
Ve snu je trestán, ten kdo ve snu hřeší
Tak už mě probuď, ať je ukončen!
Autor agnes..., 01.12.2009
Přečteno 280x
Tipy 1
Poslední tipující: Mišiačik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mrazivé...

02.12.2009 18:13:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí