Amerika

Amerika

Anotace: Amerika...nemám ji ráda

Celá Evropa si z ní sedne na zadek.
Lidi probuďte se ! Tohle je jen začátek.
Půjde-li to takhle dál, USA nám povládne.
Snad nás bude dost. Snad se jen tak nevzdáme.
Zatím ale, co je americké je skwělí.
Tohle už jsme tu jednou měli...
Copak nemáme vlastní názor?
To musíme mít pořád někoho za vzor?
Angličtina vládne světem,
od mala se tluče dětem.
Uznávám že je důležitá, ale nahrazuje češtinu.
Anglická slova užíváme hodně, leč máme českou rodinu.
Americké filmy zaplavily televizi.
Oni se maj dobře. To my tu máme krizi.
Autor Ezra, 02.12.2009
Přečteno 262x
Tipy 2
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Možná bych to spíš hodil do úvahy...je to takový neučesaný...

02.12.2009 21:46:00 | chroust17

jsem ráda že máš stejný názor, možná sem se nevyjádřila dost přesně v té básničece, ale chápeš to...

02.12.2009 21:01:00 | Ezra

Je to tak...

02.12.2009 15:45:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí