A co když ano...

A co když ano...

Anotace: Ty blbý anotace...

Držim tě za ruku,
slyšim tvý srdce.
mám odejít,
ale mě se nechce!

Ty voníš
a já vidim tvý sny,
chci je všechny plnit..
jenže jsme tu jen my.
Tohle je NAŠE NEBE
plný tvý krásy
ale Co když nemám nárok?
vídat tvý vlasy...

Máme svý vzpomínky, ale i tíseň
Já mám tebe- je to jen sen?
Co když ano
co když nezažiju další ráno...
S tebou.

Nejsem dost dobrá,
přesto se otočíš.
díváš se na mě,
možná mě umlčíš
-sám sebou.

No tak se rozluč,
nemáme štěstí
Padám až na dno,
tak dej mi ještě pěstí!

Ale my furt pijem svý pivo,
a o to nám šlo...
Teď a tady
ztrácíme dech
-jo, je to pech.

Nesmíme usnout
Co když jsme slabí?
Ztracený existence...
nemáme na víc.
Prodáme city a životy
Co když to není dost?
Pořád tě budu milovat...
-tak moc.
Autor Teekanne, 02.12.2009
Přečteno 285x
Tipy 2
Poslední tipující: zzlatý, Mišiačik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je z toho cítit příliš mnoho beznaděje...

17.12.2009 15:11:00 | zzlatý

Tip za tú tému a myšlienku, ktorá je mi blízka...podarená:-)

02.12.2009 18:06:00 | Mišiačik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí