Předčasně předvolební

Předčasně předvolební

Anotace: ..taky vás to už tak moc štve? (omlouvám se jestli se někoho dotknu)

JAro už se kvapem blíží,
politici na nás shlíží
z bilboardů a plakátů.
Copak je mi do státu?!

Všem jde jenom o koryta
co jim dobrou stravu skýtá-
šampáňo a kaviárek.
Vyhraje to Topolánek?!

Nebo radši oranžoví,
co si na svých židlích hoví
jak vepříci vyžraní?
Kdopak je kdy odstraní?

Neb oradši rudá záře,
pořád stejný stará tváře
prokouknutá stará hesla.
komu ještě dáti křesla?

zbývají tu zelení,
první, třetí, poslední...
trochu už v tom zmatek mám,
logiku v tom postrádám.

a dalších stran tisíce.
Hybatel - jsou peníze
peníze a moc...
nemáte toho už taky dost?
Autor jaňa, 02.12.2009
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, kleopatra.sedma, Druhá jizva v duši
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ja zas postradam logiku v tom že pořád ještě píšeš
nj každej máme něco...

07.12.2009 13:37:00 | DIDADA

A proč myslíš, že jsem tenkrát tak vyjela, když jste začali řešit politiku a volby? Protože mě to štve... Je to krize, politika v tomhle státě. A volby to nezmění, páč se tam stejně dostanou zase ti stejní...

02.12.2009 18:57:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí