LIDU TESTAMENT

LIDU TESTAMENT

Anotace: ZRADA ČÍHÁ NA KAŽDEM KROKU LIDE POČÍTAJÍ KOLIK MAJ ROKŮ A PŘESTO PODRÁŽÍ SE KDE MŮŽOU MÝSLÍ ŽE SI K BOHU POMŮŽOU PRO NĚKOHO BŮH JE LÁSKA PRO NĚKOHO BŮH JE SÁZKA PRO NĚKOHO BŮH JE PRAVDA S TĚMI KAŠPARY VE VLÁDĚ JE SRANDA ANO ČI NÉ! POMAHEJME SI VÍC PLEASE!

Né jedna duše!!
už mě zradila.
Poslanci!!
z nás všech dělají debila!!
LIDI !!!
neváží si toho!
co mají.
PAK s jinejma dušema!!
jen tak si hrají!!
a nevěděj koho!!
při sobě mají.
Jen tak si hrají!!
A jako prasata!!
maj se poslanecký smečky!!
MILIARDA sem!!
MILIARDA tam!!
co vám jěště rozprodám!!
Vzkazuje PARLAMENT!!
A stále funguje
ten jeho testament!!
TESTAMENT ČESKÝ PARLAMENT!!!
LIDU TESTAMENT!!!
Autor pepa čech, 02.12.2009
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí