Houmlesák

Houmlesák

Anotace: Jednou se to může stát i vám...

Každej den spim na podlaze,
lezou po mně krysy,
dříve jsem se míval blaze,
ale to bylo fakt kdysi.

Když jsem prohrál všechny prachy
v automatech v herně,
chtěl jsem pučit od svý snachy,
jenže všechno marně.

A tak se toulám po Praze
a hledám něco k jídlu,
ale při mý snaze
chytim tak akorát rýmu.

Kdybych nebyl línej,
tak zajdu na pracák,
vždyť nejsem zas tak schnilej
a blbej houmlesák.

Tak zas zejtra
na svou cestu se dám,
čeká na mě kejtra
a smradlavej salám.

Občas najdu v popelnici,
něco málo do pusy,
pak si sednu na stanici
a chytám lososy.

Už mi z toho všeho hrabe,
leze mi to na mozek,
mám v životě samý trable
a hlavu plnou fazolek.

Když jsem takhle chytal ryby
na Muzeu v metru,
narazil jsem do soupravy
- vzalo to i Petru.

Tak teď spolu putujeme
tam dolů za Satanem,
všech hříchů však litujeme,
do nebe se dostanem!
Autor Uršula Helmutová, 03.12.2009
Přečteno 269x
Tipy 4
Poslední tipující: umělec2, mw--martina, stravla
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je znám, však nejsem sám

05.12.2009 16:39:00 | umělec2

zajímavý postřeh,dávám tip

03.12.2009 17:14:00 | stravla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí