Dopis na rozloučenou

Dopis na rozloučenou

Anotace: (3.12.2009)

Lidé všech barev
píšu vám psaní
než vítr popel můj
zanese do strání…

Pálí mě, pálí, slunce polední,
píšu vám dopis, dopis poslední.
Mé jméno nevolej, už nikdy víc,
odejdu navždy, nezbyde nic.

Neplač a nenaříkej, hledej spíš zapomnění,
láska má zmizela – je pryč, již není.
Proč každý nádech mě mučí jak jed?
Mé srdce je mrtvé, chladné jak led.

Stojím pod stromem, na kterém smyčka visí,
až země přijme mne, pohostím krysy.
Ruce mám bílé, dlouhé a krvavé,
zbyly mi vzpomínky jen, temné a mlhavé.

Loučím se s vámi, přátelé drazí,
kdo z vás mi schod do nebe srazí?
Loučím se s vámi, přátelé milí,
to vaše jazyky mou duši zabili.

S láskou i nenávistí, William
Autor démon zatracení, 03.12.2009
Přečteno 327x
Tipy 11
Poslední tipující: Anjesis, Charibeja, dream in emptiness, PPetrushka, urcite.me.neznas, DNA, Bíša, Boudicca
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

opravdu dóóóóst dobrá, kéž by jednou našel klid

20.11.2010 21:14:00 | Anjesis

krásná ST

21.02.2010 18:22:00 | dream in emptiness

ten konec mě zaskočil, líbí se mi moc.ST.

23.12.2009 13:44:00 | PPetrushka

jak příznačné...kéž jeho duše našla klid...píšeš skvěle

10.12.2009 22:43:00 | urcite.me.neznas

Hnusná

04.12.2009 14:36:00 | Corsica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí