Novomanželé i svatebčané se v hospodě společně oddávali divným myšlenkám

Novomanželé i svatebčané se v hospodě společně oddávali divným myšlenkám

Probudila jsem se s podivným pocitem ve dlaních.
Svírala jsem pevně ponožku
která ležela vedle postele.
Otírala jsem si s ní oči
ještě plné slz

protože dítě si hrálo za plotem koncentráku
a odněku se ozýval křik
Vdávala jsem se v hospodě za pana neznámého
a družba mi zapaloval konečky vlasů
/ve snáři psali že mám sexuální komplex
zažiju ztrátu
a nebo umře někdo koho znám/
ale já
radši si koupím svoje zazátkovaný štěstí
a budu věštit z vlastních
zvratek...

a nemyslim si
že by to byl špatnej konec
/vždyť jsem se probudila vdaná s ponožkou v ruce
a slzami v očích/
Autor stmivani.na.lepsi.casy, 03.12.2009
Přečteno 559x
Tipy 22
Poslední tipující: Nussichoco, susana načeva, mattoni.uz.neni, Simísek, Okřídlená Lištička, Bíša, její alter ego, zelená víla, enigman, 6thSun, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

/**

05.12.2009 10:27:00 | Simísek

špatné konce prý neexistují ;-)

04.12.2009 13:45:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí