Ejakulace slz

Ejakulace slz

Anotace: ...

Pomiluj mě, krasavče, svou bezuzdnou vášní.
A já zapomenu, že jsi jí schopen
hlavně s alkoholem v krvi.

Pomiluj mě, krasavče, prudce.
Užiju si to víc než jindy
s vědomím, že je to naposled.

Pak sejdeš dolů po schodech
jakoby nic.
Já silou zabouchnu dveře
doufajíc
že je jen to tím,
žes mě pomiloval,
a nemiloval.

Pomiluj mě, krasavče, a já budu křičet.
Z pocitu bezmoci, ze ztráty kontroly
z lítosti a strachu z další možné prohry.

Pomiluj mě, krasavče, než si v duchu řeknem adios.
A tento příběh naděje
novou beznadějí skončí.

Tou, co bude vyplavena
až několikátou ejakulací mých slz.
Autor Eventris, 03.12.2009
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: Jan Hrábě
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí