Na Last.fm

Na Last.fm

Anotace: blabla, pro nikoho, o ní

Radiohead - Go To Sleep - Listening now
je tak sladká že klasická poezie přistupuje
k její hlavě a šeptá do ouška Miluji tě Miluji tě
a na první schůzce objímá něžně
a protože rozumět poezii, jakékoliv, není snadné
nic neříká

počkat, jsem to já
kdo se k tobě blíží
je jedno nebezpečí
nebezpečí tíhy

pojď milá, ukaž tvář
ať ji rukou chytnu
skryj se v roztoku nohou
jakési intencionality
chatrných spojů
vše se zhroutí
tak - snadno

nevím, proč potřebuji tolik slov
abych neřekl nic

konečně neříct nic
je to samé jako říct něco

II.

fuj! ta děvka masturbuje!
kdo pak ji to naučil
ten prst si tam zasouvat
poslouchat hudbu, předtím nebo potom

nemůže bez toho být
vidím jeji závislost

a
jak se ukájí
Autor ludmil, 03.12.2009
Přečteno 228x
Tipy 5
Poslední tipující: Dota Slunská, myší královna, Unyle Pěl, ziriant, WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě po první části jsem ti chtěla dát ST, tak teda máš jen obyčejný tip.

05.12.2009 09:21:00 | myší královna

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí