Potkala jsem

Potkala jsem

Anotace: Ach ta láska....

Potkala jsem Slunce,
řeklo mi, že svět je krásný.
Potkala jsem Měsíc s hvězdami,
řekly mi mi,že svět je krásný.
Potkala jsem vše co je krásné na Zemi
a to řeklo mi, že svět je krásný.

Potkala jsem Lásku
a ta řekla mi, že svět je krásný.

Láska pak odešla.....

Měsíc s hvězdami přestal svítit,
Slunce hřát
a vše co bylo na Zemi krásné
krásné přestalo se zdát.

Láska je nejkrásnější co je na Zemi
a mezi hvězdami
a když odejde, když není
nic, už není.
Autor bellacomp, 04.12.2009
Přečteno 250x
Tipy 7
Poslední tipující: James Libustka, Koza, Mraveneček, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí