Tisíckrát

Tisíckrát

Anotace: ***

Čelo se mi chladem zpotí
a žaludek zvedá se.
Když zkouším letmé ohlídnutí,
ztrácím sílu na hlase

Mou oběť nikdo nepochopí,
přímo ze srdce si kořeny rvát,
mezi vidícími, králem slepý,
vysvětlit bych jí mohl Tisíckrát.

Milionkrát nepochopenou zůstává,
a srovnat se s tím musím sám.
Ač mi srdce bezbolestnost nalhává
kořeny úzkostně z něj dál trhám.
Autor Edmond Kadad, 04.12.2009
Přečteno 246x
Tipy 14
Poslední tipující: Princezna.Smutněnka, slečna.závist, Psavec, CORONATION, Alien.v.v.s., Viva La Roma, Bíša, Markéta Hl., Agniezka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí